Henrik Dresbøll
- fra tanke til fødder og handling

Foredragsholder, forfatter og adfærdsdesigner. Hjælper jer med at opnå større effekt med forandringsprocesser, omlægning af vaner og adfærdsforandring gennem indsigt i menneskelig adfærd. Henrik Dresbøll evner den sjældne kunst at kunne give sine tilhørere et nyt perspektiv på deres udfordring. Han giver jer kort sagt adfærdsbrillerne på og tager jer fra tanker handling.

Et foredrag med Henrik Dresbøll giver jer

  • En inspireret organisation, der er klar på at gå nye veje fra tanke til fødder
  • Et debatlystent publikum
  • Et konkret, klart og inspirerende indspark til at arbejde videre med jeres udfordringer – med fødderne solidt plantet i videnskaben
  • En underholdende og medrivende oversættelse af teorien og forskningen bag hjernen og adfærdsændring
  • Et engageret indspark, der hjælper jer med at bryde dårlige vaner i organisationen

  • Højne succesraten på ændring af adfærd – hvad enten det er i forbindelse med en fusion, en kampagne eller implementering af et nyt IT-system

Står du overfor en forandringsproces, implementering af nyheder, der kræver omlægning af vaner, eller er I blot på udkig efter inspiration til at arbejde med at gøre beslutninger og handlinger mere præcise og effektive, så er Henrik Dresbølls populære adfærdsforedrag måske noget for jer. Henrik Dresbøll motiverer folk, så de får lyst til at udvikle sig og ændre adfærd. Han formår den sjældne kunst at kombinere faglig substans med fængende personlige fortællinger. Henrik Dresbølls foredrag om hjernen og adfærden, hverdagens små tidsrøvere og den store forandring starter i hverdagen, er fyldt med konkrete værktøjer, cases og tips og tricks, der fremmer implementering af forandring, nye vaner og handlinger.

Henrik Dresbøll er en efterspurgt foredragsholder, som altid flytter, motiverer, engagerer og giver sine tilhørere lyst til selv at overføre ideer, teorier og inspiration til egen praksis og hverdag. Henrik Dresbøll var medgrundlægger af det første bureau for adfærdsdesign i Danmark, så han har været med fra starten i forhold til at arbejde strategisk med adfærd, vanebrud og adfærdskampagner.

Henrik Dresbøll er uddannet cand. mag i kognitiv semiotik og har arbejdet med kommunikation, læring og adfærdsændring gennem mere end 15 år. Hans fokus ligger på, hvordan vi med afsæt i den menneskelige faktor kan forme og fremme den ønskede adfærd. Henrik Dresbøll ejer et rådgivningsfirma, der arbejder med at udvikle og implementere nye tilgange til data-dreven læring og adfærdskampagner i det private såvel som det offentlige.

Et gennemgående element i Henriks foredrag er, at vi med hjælp fra indsigt i den menneskelige adfærd kan opnå langt større resultater privat, i organisationer og forretninger generelt.

Henrik Dresbøll holder en lang række foredrag, workshops og inspirationsseminarer hvert år og har blandt andet hjulpet LEGO Education, KOMPAN, Intersport, TEMPUR, Kulturministeriet, COWI, Odense ZOO, Nordea Fonden, et hav af kommuner, Vejdirektoratet, Indenrigs- og Sundhedsministeriet og FynBus. Derudover kan alle Henriks foredrag tilpasses den enkelte kunde, ligesom han ofte holder foredrag helt ud fra kundens eget emne og målgruppe. Alle foredrag, workshops og inspirationsworkshops levereres på både dansk og engelsk.